Brug for en erfaren og professionel vognmand til varetagelsen af din entreprenøropgave? Benny Rasmussen og Søn A/S udfører entreprenørarbejde af enhver art og har gennem årene hjulpet både privat og erhverv.

Stor diversitet og alsidighed

Vi har igennem tiden løst et utal af opgaver for både privat og erhverv. De opgaver, vi har stået for, tæller blandt andet:

  • Kørsel med jord, ler, sand og grus
  • Kørsel med kystsikringssten
  • Nedrivningsopgaver

Der er mange gode grunde til at vælge Benny Rasmussen og Søn A/S som din professionelle samarbejdspartner til et større projekt. 

Vi løser enhver opgave, hvad enten det handler om kørsel af grus til en ny indkørsel eller ved større bygningsopgaver for erhvervsdrivende.

Vi stiller i denne sammenhæng egen gummiged og gravko til rådighed ved læsning af jord på lastbilerne, hvis dette ønskes.

De rette forudsætninger

Vores bilpark rummer et stort antal sættevogne og kærrebiler til varetagelsen af enhver entreprenøropgave. Vores sættevogne og kærrebiler er yderst robuste og stærke og er særdeles velegnede til kørselsopgaver; såsom kystsikringsten, nedrivning og jord, sten og grus.

Kontakt os på telefon 48303456, eller via vores kontaktformular, som du finder her på siden, og hør mere om dine muligheder med entreprenørkørsel fra Benny Rasmussen og Søn A/S.​

Topslides