Benny Rasmussen og Søn A/S har som vognmand mange års erfaring bag sig, der støtter op om vores faglige kunnen og viden.

​Vi er således eksperter inden for vognmandsbranchen og udfører en bred vifte af opgaver med høj kvalitet i højsædet.

Et vognmandsfirmas historie

1979 var året hvor Benny Rasmussen besluttede sig for at starte et enkeltmandsfirma op.

​Han startede som selvstændig vognmand og udførte mange forskellige opgaver for både privat og erhverv. Med tiden voksede firmaet sig større og flere chauffører kom til.

I dag tæller firmaet over 38 biler og chauffører, og det har aldrig været større. I vores administration har vi 3 ansatte, hvoraf 1 håndterer kørselsplaner og 2 varetager bogføringen​.

Firmaet er i disse år i gang med et generationsskifte, hvor Benny Rasmussens søn, Morten Rasmussen, skal overtage firmaet. Dette kommer som en naturlig følge af firmaets udvikling og gør således officielt firmaet til et familieforetagende med fortsat mange gode år i sig. 

Vognmand med sunde værdier

Som kvalitetsbevidst og kompetent samarbejdspartner inden for asfaltkørsel og kørsel med entreprenørmateriel, ønsker vi at løse opgaver, hvor kvaliteten er i top – hver gang.

Du kan derfor trygt stole på grundighed og effektivitet, når vi løser din opgave.

Biler med karakter

Hos Benny Rasmussen og Søn A/S er vi stolte af vores mange motivbiler. Bilerne er alle udstyret med motiver, som har et personligt og humoristisk islæt over sig.

Ideen til motiverne blev skabt på baggrund af Benny Rasmussens 25 års jubilæum, hvor en maler fik frie hænder til at udsmykke hans bil. Resultatet blev et motiv med Asterix og Obelix, og det blev startskuddet til den dekorative pyntning af den øvrige bilpark.

Mange af bilerne vises frem på forskellige udstillinger, hvor de bliver bedømt og beundret.​

Kontoret

Du kan ring direkte til vores medarbejdere, som sidder klar på kontoret til at besvare din henvendelse på tlf. 48303456.

​Værkstedet

Benny Rasmussen har ejet værksted på Stæremosen 26, 3250 Gillelje

Her er der 3 mekanikere der vedligeholder alt matriel lige fra minigravere til tipsættevogne. 

Alle Benny Rasmussens biler bliver repareret her.